Cirine Wong Soko Entute

Posted on Updated on

kentut

  1. Wong sing ORA JUJUR – Wong sing nek ngentut terus nyalahke wong liyo
  2. Wong GOBLOG – Wong sing ngampet ngentut sampai jam-jam an
  3. Wong sing JEMBAR WAWASAN’E – Wong sing ngerti kapan kudu ngentut
  4. Wong sing SENGSORO – Wong sing pengin banget ngentut ning ora iso ngentut
  5. Wong sing MISTERIUS – Wong sing nek ngentut wong liyo ora ono sing ngerti
  6. Wong sing GUGUPAN – Wong sing ujug-ujug nyetop entute nek pas lagi ngentut
  7. Wong sing PERCOYO DIRI (PD) – Wong sing ngiro nek entute dhewe ambune mesti wangi
  8. Wong sing KEJEM (SADIS) – Wong sing nek ngentut terus dikibasno nang koncone
  9. Wong sing ISINAN – Wong sing nek ngentut terus ke’isinan dhewe
  10. Wong sing STRATEGIS – Wong sing nek ngentut ning ngarep’e wong lio iso nylamurke entut’e nganti wong lio ora kepikiran maneh
  11. Wong sing BODHO – Wong sing nek bar ngentut terus ambegan njero-njero dienggo ngganti entute sing metu
  12. Wong sing GEMI – Wong sing nek ngentut metune diatur sethithik-sethithik
  13. Wong sing SOMBONG – Wong sing seneng ngambu entute dhewe
  14. Wong sing RAMAH – Wong sing seneng ngambu entute wong liyo
  15. Wong sing ORA RAMAH – Wong sing nek ngentut malah mendhelik lan ngamuk-ngamuk
  16. Wong sing KEKANAK-KANAKAN – Wong sing senenge ngentut nang njero banyu ben iso ngematno munine blekuthuk-blekuthuk
  17. tut

  18. Wong sing ATLETIS – Wong sing nek ngentut karo ngeden
  19. Wong JUJUR – Wong sing ngakoni nek awak’e bar ngentut
  20. Wong PINTER – Wong sing iso niteni ambune entut wong lione
  21. Wong SIAL – Wong sing dientuti terus karo wong lio
  22. Wong sing KURANG KONTROL DIRI – Wong sing nek ngentut mesthi katutan ampase
  23. Wong sing ORA IKHLAS – nek Nggak mambu entute dewe, wong liya sing mambu muring-muring
  24. Wong sing GEMI – Wong sing menowo ngentut, metune swara entut di endat-endat dadi ping 7
  25. Wong sing SOK AMAL – Wong sing menowo ngentut, metune di brolno, sak ampase
  26. Wong RA NGGENAH – Angger ngentut silite ditempeli terompet, ben samsaya banter swarane
  27. Wong RA UMUM – Yen ngentut dilagokake
  28. Wong PENSIUNAN PRAJURIT – Yen ngentut dipenggak-penggak, kareben swarane kadya unining bedil
  29. Wong RA SABARAN – Wis ngueden methuthut ra muni entute malah bole sing metu
  30. Wong RADUWE GAWEAN – Ndiskusekake soal entut (kayata sing maca)
  31. Wong GENDHENG – Wong sing ngamati ciri-cirine wong liya saka carane ngentut!!

“Sepuntene engkang kanah menawi wonten kata2 sing ora becik …”

One thought on “Cirine Wong Soko Entute

    Fida Rahayu An Nisa' said:
    September 23, 2010 at 12:45 am

    Lucu pak. Tpi yo masuk akal. Nggarai awet nom ae, ngguyu trus pas moco. Hehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s